Service Land winkels

Naast reparaties aan uw televisie of video apparatuur heeft Service Land ook een aantal internet winkels om aan de vraag van nieuwe televisie’s, onderdelen en toebehoren te kunnen voorzien. Op deze pagina staan de webshops waar u dezelfde service kunt verwachten.

logo_mediahomeservice

Media Homeservice heeft voor u een groot assortiment en hanteert scherpe prijzen. Ons bedrijf is aangesloten bij Webshop Keurmerk. Wij leveren alleen Nederlandse modellen met Nederlandse garantie voorwaarden. Kijkt u eens rustig rond. Heeft u vragen of staat er een product niet bij? U kunt ons gerust bellen of mailen.

>> www.mediahomeservice.nl


logo_muurbeugelland

Muurbeugel-land.nl is een online winkel voor de verkoop van muurbeugels die geschikt zijn voor Plasma-, LCD schermen, beamers en tv toestellen aan de muur of plafond te bevestigen. Tevens verkopen we muursteunen en statieven voor luidsprekers.Ons bedrijf is gevestigd in Zoetermeer, maar levert ook in de regio’s Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en overige delen van Nederland en Belgie.

>> www.muurbeugel-land.nl


logo_e-shop

In onze elektronica online winkel vindt u witgoed onderdelen (wasmachine, droger, koelkast, magnetron, stofzuiger, oven, vaatwasmachine, etc.) en bruingoed onderdelen (tv ,video, audio, etc.) gerangschikt in diverse hoofdstukken. Heeft u een afstandsbediening nodig voor uw TV, is de deurschakelaar van uw wasmachine defect, of is de naald van uw pick-up versleten? Diverse soorten kabels, muurbeugels en game-accessoires, u kunt het zo gek niet bedenken, het is allemaal te vinden in onze eShop.

>>  www.onderdelen-land.nl