De TV reparateur van Zoetermeer en regio Den Haag

Goede service voor uw TV reparatie heeft bij ons bedrijf een hoge prioriteit. Dit houdt in dat, wanneer u ons belt of e-mailt voor een probleem aan uw TV, wij deze zo spoedig mogelijk zullen afhandelen, vaak dezelfde dag nog.
Bent u niet in staat om uw defecte apparaat bij ons langs te brengen, geen nood! Binnen Zoetermeer (ook Benthuizen, Stompwijk, Leidschenveen) komen wij uw LCD-LED-of Plasma televisie voor € 15,- halen én brengen.
In de regio Haaglanden (Den Haag, Rijswijk, Delft, Voorburg, Leidschendam, Leiden, Nootdorp, Wateringseveld, Moerkapelle, Zevenhuizen, enz,enz.) bedragen de voorriijkosten € 35,-.
Helaas met de nieuwe gecompliceerde technieken wordt het steeds moeilijker om uw LCD-of Plasma TV aan huis te repareren. Uw TV wordt meegenomen naar de werkplaats voor een deskundig onderzoek. Op aanvraag en indien voorradig kunnen wij u een gratis leen-KTV aanbieden.

Wij geven, voordat de reparatie wordt uitgevoerd, een prijsopgave zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij deze prijsopgave geven wij u uitleg over wat er defect is en wat de kosten zijn van het herstel van het toestel. Vindt u de kosten te hoog en wilt u het apparaat toch niet gerepareerd hebben, dan betaalt u alleen de onderzoekskosten. Deze bedragen € 20,- per apparaat. Mocht de reparatie worden uitgevoerd door een geautoriseerde merk reparateur, dan wordt u van te voren op de hoogte gesteld. Hogere onderzoekskosten kunnen hiervan het gevolg zijn.
Op onze vakkundige reparatie krijgt u drie maanden garantie. Mocht de klacht zich binnen drie maanden weer voordoen, dan zullen wij deze kosteloos voor u herstellen.

Interesse? Bel 079-3521406 of 06-46054501.

Vakkundig | Betrouwbaar | Snelle afhandeling | Gratis leen TV

Reparatie-LCD-LED-Plasma-TV-Zoetermeer